Kirkearkæologisk litteratur i Norden 1950-1982 - Redaktionen, - (Hikuin, 1983)
Nedenstående lister anfører i kronologisk rækkefølge den væsentligste kirkearkæologiske litteratur, der siden 1950’erne er udkommet i de enkelte nordiske lande. Formålet er en let anvendelig oversigt over enkeltmonografier og de mange artikler, vedrørende bygningsarkæologiske undersøgelser samt udgravninger i og omkring kirkerne, der findes »gemt« ikke mindst i lokalhistoriske årbøger og skrifter.