Nordbosager fra Vesterbygden på Grønland - Andreasen, Claus (Hikuin, 1980)
Jeg skal i denne artikel give en oversigt over, hvad der findes fra nordbotiden på Grønlands Landsmuseum. De genstande, der findes er indkommet dels som løsfund og dels som resultat af de gravninger, der blev foretaget i årene 1976-1977. Disse udgravninger var en del af Inuit-Nordbo projektet, som blev gennemført af Grønlands Landsmuseum og Nationalmuseets 4. afd.