Ændringer i arkæologi og anthropologi - Klejnstrup-Jensen, Poul (Hikuin, 1978)
Ovenstående titel kan forstås på to måder, nemlig 1) som ændringer gennem tid af de to videnskabers teoretiske grundlag, og 2) som de to videnskabers beskæftigelse med kulturelle ændringer. Da de to aspekter imidlertid er uadskillelige, er de her blevet behandlet under et. Der er med andre ord forsøgt optrukket nogle hovedlinjer i de to videnskabers syn på kulturelle ændringer gennem tiden.