Et par prislister for nordjyske glas - Witt, Torben (Hikuin, 1975)
Blandt de vigtigste kilder til vor viden om de danske glasværkers produktion er naturligvis værkernes egne kataloger og prislister. Det er derfor en stor hjælp at Holmegårds Glasværk nu, i anledning af 150 året for værkets start udsender sin prisliste fra 1853 og sin modelbog påbegyndt samme år. På lignende måde publiceres her Conradsmindes prisliste der hidtil kun har foreligget i 3 eksemplarer og en helt unik prisliste fra Mylenberg og Aalborg Glasværker. Denne sidste dukkede op i et købmandsarkiv fra Lemvig for et par år siden. De to prislister findes i fotografisk optryk som bilag bag i bogen.