Ø. Hassing huset: En hustomt fra yngre stenalder. - Johansen, Erik (Hikuin, 1975)
Hustomter fra yngre stenalders tragtbægerkultur i Danmark er sjældne. I forbindelse med en undersøgelse, Ålborg Historiske Museum i sommeren 1973 foretog af en brandtomt og en del omkringliggende gruben fra førromersk jernalder, lykkedes det at konstatere og undersøge en hustomt og et affaldslag, begge fra en tidlig del af mellemneolitikum.