Failaka 1962 - Seeberg, Peter (Hikuin, 1975)
Store kurve fyldt med jordbær stod i plaskregnen og morgenmørket, den morgen i februar 1962, hvor Oscar Marseen og jeg tog afsked efter et døgn i Beirut, hvor vore veje måtte skilles. Jeg skulle hastigt hjem over Rom og Nice, Osc ar tog toget hjem over Syrien, Tvrkiet, Bulgarien, Jugoslavien og kan bedst selv fortælle om sine forunderlige oplevelser på eenmandshånd.