Brita Malmer 60 år 1.6.1985 - Westermark, Ulla (Hikuin, 1985)
Brita Malmer intar sedan många år en central plats inom nordisk numismatik. Bördig från Skåne och tillgiven sin skånska hembygd har hon en naturlig kontakt och närhet till Danmark och dansk tradition. I sin mångåriga verksamhet har hon därtill engagerat sig för ett stärkt och utvidgat internordiskt samarbete på flera plan, inte minst inom forskningen.