I Olafs kontor - Larsen, Lene (Hikuin, 1988)
I skrivende stund er det præcis 10 år siden jeg trådte ind i Olafs kontor på Moesgård som lærestolens første teknisk/administrative medarbejder. I de seks år, der var forløbet siden fagets start i 1971, havde Olaf selv måttet klare alt administrativt arbejde. I 1977 havde faget ca. 60 studerende, 1 professor, 1 ekstern lektor, og varierende undervisningsassistenter alt efter de bevilgende myndigheders gunst.