Stenhuse i Kalundborg - Ganshorn, Jørgen (Hikuin, 1987)
Byen Kalundborg har, indtil den sidste generations alt for planløse udbygning af Røsnæshalvøens inderste bakkedrag, ligget nærmest som to sammenbyggede byer eller bydele langs den inderste vig af Kalundborg fjord. De fleste forbinder vel først og fremmest byen med den unikke femtårnede teglstenskirke, der netop ligger i »den ene by« - Højbyen. Byens egentlige center er imidlertid for længst rykket til »den anden by« - Nederbyen; den gamle indfartsvej fra øst.