Grimsborg, Jels, Refsø og Dresvold: Hans Neumanns voldstedsudgravninger i 1940’erne - S. Madsen, Lennart (Hikuin, 1992)
I Sønderjylland, forstået som området mellem Kongeåen og den nuværende grænse, er der pt. registreret et maksimum af 183 voldsteder. Kun 17 af disse har været genstand for en arkæologisk undersøgelse af et sådant omfang, at undersøgelsen kan bidrage med blot nogen ny viden om voldstedets udseende og datering. Syv af disse undersøgelser er foretaget under ledelse af Hans Stiesdal, enten i samarbejde med den mangeårige leder af Museet på Sønderborg Slot, Jens Råben eller med museumsinspektør på Haderslev Museum, Hans Neumann.