Denne bog handler om borge! - Lindahl, Fritze (Hikuin, 1992)
Man har herved valgt at hylde Hans Stiesdal på hans 70-års dag for det store og betydningsfulde arkæologiske arbejde med borge og voldsteder, som har optaget en væsentlig del af hans lange virke som museumsmand. Men Hans har mange strenge på sin bue, og i virkeligheden kunne man lige så godt have tilegnet ham en bog om kirker eller om selve Danmark, fordi Hans er en stor topograf, arvtager efter Hugo Matthiessen og kender af enhver plet i vort land. Eller man kunne fremhæve hans sans for teknik ved en bog om ure, specielt tårnure, der har hans så store bevågenhed, at han har sat liv og lemmer på spil for at pleje dem! Man kunne have tilskrevet ham en skønlitterær bog, for Hans er velbevandret i forrige århundredes forfattere og citerer ofte lange passager fra værker af Ludvig Bødtcher, Sophus Claussen og Andersen. Ingemann ikke at forglemme. Alle kan lide Hans!