Medeltida ristningar i Gotlands kyrkor - O'Meadhra, Uaininn (Hikuin, 1997)
Ett förbisett kulturarv: Medeltida ristningar, även kallade graffiti, är mycket mer än anspråkslöst klotter och utgör ett synnerligen viktigt källmaterial för kyrkoarkeologin.