Farveundersøgelser og dokumentation som grundlag for farvesætning på historiske bygninger og interiører - Jakobsen, Lars Vester (Hikuin, 2011)
Før en farvesætning kan foretages, bør man have et indgående kendskab til bygningens oprindelige udseende, dens om- og tilbygninger, ja kort sagt dens historie......