Vikingernes vogne: En skitse - Ole Schousboe, Per (Hikuin, 1984)
Det er ikke tilfældigt, at emnet for denne lille afhandling til mindeskrift for professor Ole Klindt-Jensen handler om vogne. Mange gange har vi drøftet arbejdet med at registrere og systematisere de mose- og jordfundne vogndele af træ, der i stort tal ligger i danske museers magasiner. Klindt-Jensens interesse for materialet og dets problemstilling skal sikkert ses i lyset af hans eget arbejde med vognfundene fra Dejbjerg ved Ringkøbing, der efter fremdragelsen af dele af et tilsvarende køretøj ved Fredbjerg i Himmerland, påny havde fået aktualitet.