Ellegård : - en bornholmsk kvindegrav fra yngre germansk jernalder med smykkeopsætning - Lind, Birgit (Hikuin, 1984)
På Forhistorisk Museum, Moesgård er udstillet et præparat, som viser en smykkeopsætning fra yngre germansk jernalder bestående af tre skålfibler af bronze, perler af glas og bronze samt en armring af bronze. Til udstyret hører endnu en armring af bronze, en jernkniv, en lille bronzebjælde og tekstilfragmenter fra dragten. Fundet, der stammer fra Ellegård på Bornholm, blev udgravet i august 1955 af Ole Klindt-Jensen under en af hans mange undersøgelser, hvoraf adskillige ikke nåede at blive publiceret.