Tre vestjyske lerkargrave: Et stratigrafisk fund fra ældre romersk jernalder - Aarup Jensen, Jens (Hikuin, 1984)
Gårdejer Gunnar Kirkegaard, Hover, ringede den 1. oktober 1980 til Ringkjøbing Museum og fortalte, at han under en muldafrømning var stødt på nogle sten, som han mente måtte være en jernaldergrav. En besigtigelse samme dag bekræftede hans formodning, og i perioden 10. november - 9. december foretog museet en udgravning, hvor der i alt blev fundet tre jordfæstegrave med lerkar fra ældre romersk jernalder.