Kulturforbindelser i den sene førromerske jernalder: En metodisk undersøgelse - Falktoft Andersen, Ingrid (Hikuin, 1984)
Kulturforbindelser mellem nære og fjerne områder i jernalderen var et emne, der optog Ole Klindt-Jensen meget. Jeg har derfor valgt i dette mindeskrift at beskrive de vigtigste resultater af nogle sammenlignende analyser af enkelte genstandsgrupper i det centrale keltiske og det germanske område i sen laténetid/førromersk jernalder, især af fibler af mellem- og senlaténeskema.