Lavabo - en senmiddelalderlig vandkedel - Kock, Jan (Hikuin, 1981)
Mellem altersølvet i Budolfi kirke i Aalborg står en støbt messingkedel, som længe ikke har haft nogen funktion og derfor har faet lov til at gemme sig i al ubemærkethed bag panserboksens vægge. Kedlen synes støbt i messing, selv om dette dog først sikkert kan fastslås ved en metalanalyse. Korpus har en lidt fladtrykt kugleform og er forsynet med to modstillede tude i form afstiliserede dyrehoveder. Randen svajer kraftigt ud, øverst sidder to hankefæster udformet som skarpt skårne menneskeansigter.