Sko som arkeologisk kildemateriale - Schia, Erik (Hikuin, 1977)
I årene 1970-1972 ble det i Oslo foretatt en utgraving av middelaldersk bygrunn. Feltet var ca 370 m2 og kalles for »Mindets tomt«. Med bakgrunn i det skomaterialet som denne gravingen framskaffet skal jeg her se på endel problemstillinger det kan være aktuelt å reise og hvilke svar materialet kan gi på våre spørsmål.