Oscar Marseen - en bibliografi - Pedersen, Signe (Hikuin, 1975)
Bibliografien omfatter bøger og afsnit i bøger og tidsskrifter. Desuden er avisartikler medtaget i det omfang, de er optaget i Avis Kronik Index.