Arkæologisk undersøgelse af middelalderlige bopladslevn i bygden Sandávagur på Færøerne - Arge, Simon V. (Hikuin, 1988)
Da kendskabet til de arkæologiske levn fra færøsk middelalder er ret begrænset, har jeg ønsket at bidrage til dette skrift med en kort præsentation af de foreløbige´ resultater fra en aktuel undersøgelse, der har bragt middelalderlige bopladslevn frem for dagens lys. Desuden vil jeg berøre nogle af de spørgsmål, et materiale som dette er medvirkende til at stille.