Odense middelalderlige Bispegård - Borch Westh, Kjeld (Hikuin, 1987)
Den middelalderlige bispegård indgår i det bygningskompleks, der idag bedre kendes som Odense Adelige Jomfrukloster. Anlægget består nu af en stor grundmuret bygning i tre etager, orienteret øst-vest, med en bindingsværks sidelænge i en etage mod øst.