Resultater og tendenser i dansk landsbyarkæologi - Engberg, Nils (Hikuin, 1994)
Der er indenfor det sidste tiår - fortrinsvis takket være de arkæologiske nødudgravninger - frembragt en del nyt kildemateriale om middelalderens landbebyggelse. Det er derfor oplagt, som det sker i nærværende publikation,at få væsentlige og nye resultater lagt frem.