Analyse af tekstilmaterialet fra Seem-relikvierne - Østergård, Else (Hikuin, 1974)
Materialet bestod af en række større og mindre stykker (se figur i J. Vellev’s artikel foran), hvoraf flere sikkert oprindeligt har tilhørt samme vævning. Det drejer sig om det rød/brune silkestof, hvor blot det største stykke er beskrevet.