Seem-relikviemes pergamentstrimler - Gad, Tue (Hikuin, 1974)
Helgengraven i Seem kirke rummede 14 beskrevne pergamentstrimler. Det ene er et brudstykke af et håndskrift og har været brugt til indpakning. De andre 13 navnesedler, en til hvert relikvie. Se figurerne i Jens Vellevs artikel foran.