Innvielsesrituale for trekirke - Jensenius, Jørgen H. (Hikuin, 1997)
I denne artikkelen vil jeg ta for meg Kirkens forhold til tre- og stenkirker, og belyse det med en gjennomgang av en preliminær oversettelse av en ordo for dedikasjon av trekirke fra Irland.