Nr. 11 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i November Maaned - Erhervs- og Selskabsstyrelsen, (Samling af Anmeldelser til Handelsregistrene, 1928)
Nr. 11 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i November Maaned