Nr. 06 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Juni Maaned - Erhervs- og Selskabsstyrelsen, (Samling af Anmeldelser til Handelsregistrene, 1928)
Nr. 06 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Juni Maaned