Nr. 04 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i April Maaned - Erhervs- og Selskabsstyrelsen, (Samling af Anmeldelser til Handelsregistrene, 1928)
Nr. 04 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i April Maaned