Nr. 02 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Februar Maaned - Erhervs- og Selskabsstyrelsen, (Samling af Anmeldelser til Handelsregistrene, 1928)
Nr. 02 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Februar Maaned