Nr. 10 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Oktober Maaned - Erhervs- og Selskabsstyrelsen, (Samling af Anmeldelser til Handelsregistrene, 1927)
Nr. 10 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Oktober Maaned