Nr. 08 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i August Maaned - Erhervs- og Selskabsstyrelsen, (Samling af Anmeldelser til Handelsregistrene, 1927)
Nr. 08 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i August Maaned