Nr. 07 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Juli Maaned - Erhervs- og Selskabsstyrelsen, (Samling af Anmeldelser til Handelsregistrene, 1927)
Nr. 07 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Juli Maaned