Nr. 10 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Oktober Maaned - Erhervs- og Selskabsstyrelsen (Samling af Anmeldelser til Handelsregistrene, 1928)
Nr. 10 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Oktober Maaned