Nr. 01 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Januar Maaned - Erhervs- og Selskabsstyrelsen (Samling af Anmeldelser til Handelsregistrene, 1928)
Nr. 01 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Januar Maaned