Nr. 09 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i September Maaned - Erhervs- og Selskabsstyrelsen (Samling af Anmeldelser til Handelsregistrene, 1927)
Nr. 09 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i September Maaned