Nr. 05 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Maj Maaned - Erhervs- og Selskabsstyrelsen (Samling af Anmeldelser til Handelsregistrene, 1927)
Nr. 05 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Maj Maaned