Nr. 03 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Marts Maaned - Erhervs- og Selskabsstyrelsen (Samling af Anmeldelser til Handelsregistrene, 1927)
Nr. 03 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Marts Maaned