Nr. 01 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Januar Maaned - Erhervs- og Selskabsstyrelsen (Samling af Anmeldelser til Handelsregistrene, 1927)
Nr. 01 - Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i Januar Maaned