Dragtjournalens Favorit #22: Et Kirsten og John Becker værk fra 1976 - Mathiassen, Tove Engelhardt (Dragtjournalen, 2024)
Resumé Favoritten#22 - Et Kirsten og John Becker-værk fra 1976 I april 2022 undersøgte jeg i forbindelse med min igangværende research om væverne Kirsten og John Becker deres værker til kirker på Lolland-Falster, som blev skabt mellem 1954 og 1976. The Favourite#22 er deres værk fra 1976, altertæppet i Ryde Kirke vævet i damask. En teknik, som Becker-parret brugte på mange måder og som John Becker publicerede. Skønheden og den perfekte harmoni med resten af kirken er grunden til at vælge dette værk fra Beckers' imponerende samling. Abstract Favourite#22 – A Kirsten and John Becker work from 1976 In April 2022 in relation with my on-going research about the weavers Kirsten and John Becker, I examined their works for churches in the Danish islands Lolland-Falster, which were created between 1954 and 1976. The Favourite#22 is their work from 1976, the altar curtain in Ryde Church woven in damask. A technique that the Becker-couple used in many ways and that John Becker published about. The beauty and perfect harmonization to the rest of the church is the reason to choose this work from the impressive oeuvre of the Beckers.