Anmeldelser 21 - Glienke, Laila; Klose, Susanne; Christiansen, Inge (Dragtjournalen, 2024)
Anmeldelse af/ Review of - "Moden gennem 400 år" skrevet af Mikkel Venborg Pedersen og Marie Rigels Melchior (2022). Gads Forlag. ISBN 978-87-06109-0. - "Broderistens BADASS broderier" skrevet af Trine Runge Jessen (2021). Turbine. ISBN 9788740673197. - "Sashiko – japansk broderi" skrevet af Elise Nilsson (2022). Forlaget Turbine. ISBN: 9788740674842.