Gudrun Andresens samling: Højskolelærer og håndarbejdsekspert - Rykind-Eriksen, Kirsten (Dragtjournalen, 2024)
Kirsten Rykind-Eriksen har arbejdet med at ordne og registrere højskolelærer og håndarbejdsekspert Gudrun Andresens samling, der befinder sig på Museet Sønderskov. Gudrun Andresen har udgivet flere bøger om historisk broderi, og med denne artikel kommer vi bag om den forskning og det store arbejde, der lå til grund. Kirsten Rykind-Eriksen has been organising and registering the collection of folk high school teacher and needlework expert Gudrun Andresen, which is housed at the Sønderskov Museum. Gudrun Andresen has published several books on historical embroidery, and with this article we get behind the research and hard work that went into it.