Holbæk Museum åbner for 7000 tekstiler: Om Borchs tekstile Studiesamling og tekstillauget - Emiland, Kirsten; Kragelund, Minna; Nygaard, Agnethe; olsen, Wini Maj Bjørneboe; Rasmussen, Inger (Dragtjournalen, 2024)
I en tid hvor tekstiler bliver mindre tilgængelige på museerne, er der i Holbæk blevet åbnet for en skatkiste af 7000 tekstiler i Holbæk Museums studiesamling, som er blevet registreret af en gruppe frivillige og nu er tilgængelig for interesserede. Denne gruppe af frivillige har skrevet artiklen, der tager os gennem samlingen, dens historie og spændende indhold. At a time when textiles are becoming less accessible in museums, a treasure trove of 7000 textiles in Holbæk Museum's study collection has been registered by a group of volunteers and is now available to interested parties. This group of volunteers has written the article that takes us through the collection, its history and exciting content.