Favoritten #21: Højskolernes Haandarbejdsbog. Arbejdstegninger til Broderier - Rykind-Eriksen, Kirsten (Dragtjournalen, 2024)
Dragtjournalen har et særligt artikelformat, der hedder Favoritten. Her kommer man tæt på en udvalgt genstand. I dette nummer er genstanden Højskolernes Haandarbejdsbog fra 1934, der blev udgivet af FDB. Kirsten Rykind-Eriksen bringer os tæt på denne, som blev flittigt brugt, især af højskolelærerinder og var et kærkomment alternativ til mønstre og modeller i mode- og dameblade. Dragtjournalen has a special article format called The Favourite. Here you get close to a selected object. In this issue, the object is the Højskolernes Haandarbejdsbog from 1934, which was published by FDB. Kirsten Rykind-Eriksen brings us close to this book, which was widely used, especially by folk high school teachers and was a welcome alternative to patterns and models in fashion and women’s magazines.